Welkom op het Nederlandse deel van mijn website. Je leest hier in het Nederlands over mij en mijn website simpelweg omdat ik Nederlander ben. Kom je iets in het Engels tegen op de website wat niet geheel duidelijk is maar wat je wel wilt begrijpen? Stuur me dan even een berichtje. Ik heb niet de gehele website vertaald, het is een klein Nederlands stukje van het hele geheel.

Nonstop Strategy is mijn persoonlijke website. Ik ben van beroep geen ondernemer meer maar werkzaam bij Johnson Controls. De website is meer als een hobby en middels een shop laat ik zien welke ervaring ik in mijn carriere opgedaan heb. Een ‘product’ bestellen verplicht je tot niets en je interesse in mijn diensten wordt ten zeerste gewaardeerd.

Mijn recentelijk in het Nederlands geschreven blogs:

[pt_view id=”fa9f62alj2″]

Mijn bio in het kort

In Nederland was ik werkzaam in de verkoop bij met name KPN en Shurgard voor ongeveer drie jaren (2008 – 2011). Mijn taken hier waren management ondersteuning, directe verkoop en klantenservice. Voordat ik als ondernemer ben begonnen heb ik in Praag gewerkt voor Accenture en Expedia. Mijn taken waren voornamelijk cash collectie (accounts receivable) en klantenservice gedurende een periode van twee jaren (2011 – 2013). Tegenwoordig werk ik dus bij Johnsons Controls in Bratislava (sinds april 2018). In de periode hiertussen was ik werkzaam als Freelancer voor diverse klanten en in verschillende werkzaamheden.

Mijn taken waren voornamelijk het rapporteren (Google Documents), bijhouden klantgegevens (AutoRespond en GetResponse), affiliate marketing, berichten plaatsen (WordPress), website onderhoud (WordPress), nieuwsbrieven versturen (AutoRespond en GetResponse), intensief zoeken met Google Search naar data in het Nederlands, datamanagement (Freebase), procesinstructies schrijven, procesverbetering (Google Spreadsheet), social planner (Hootsuite, Co-Schedule, Buffer).

Maar ook marktonderzoek en bedrijfsplannen schrijven behoorden tot de taken. In juni 2015 heb ik een bedrijfsplan voor een klant uit Brazilië geschreven “Excelent Job, Would hire again.”, zie ook mijn Upworkprofiel. Voor Kooi Katwijk was ik naast beheerder van de website ook het aanspreekpunt voor internationale klanten, ondersteunde ik marketing en advertising en automatiseerde/optimaliseerde ik de bedrijfsvoering. Veel e-commerce ervaring zoals product management, social media beheer, CMS management en online communicatie heb ik gekregen via mijn job als project manager bij www.miraclecrystal.com. Miracle Crystal werkte samen met vooraanstaande producenten van Boheems glaswerk oftewel Tsjechisch Kristal. Origineel en handgemaakt kristal uit Tsjechië. Drinkglazen, vazen, juwelen en decoratief kristal worden veel in de Bohemen gemaakt. Bij Miracle Crystal vertegenwoordigde ik deze producten en heb als missie gehad Nederland hiermee kennis te laten maken (helaas was het bij Amazon gebleven). Ik zat bij het management als project/marketing manager en had de mogelijkheid hierin mijn eigen afzetgebied te creëren.

Studie

Mijn studie was aan de Hanzehogeschool te Groningen. Ik heb de propedeuse International Business Management (2003-2004) gevolgd en de studie Small Business & Retail Management (2005-2008) afgerond. Tijdens de afronding heb ik onderzoek gedaan naar de markt ‘Bodyfashion’ in Nederland en Groningen. Het uiteindelijke doel hierbij was het starten van een eigen onderneming in deze branche. Dit doel bleek echter niet haalbaar. Wil je meer weten over waarom niet, contacteer mij dan. Zie voor een meer uitgebreide tijdslijn in mijn werkervaring mijn LinkedIn profiel.

Website Portfolio

Sinds het einde van 2013 ben ik ook begonnen te werken met WordPress. Het resultaat hiervan zijn bijvoorbeeld de websites nonstopstrategy.com, culinarytalks.com, edody.com. zwanink-finanders.nl, amsterdamsefiets.nl (is inmiddels gerestyled) en huifkartochtendenteugel.be. Ik ben dan ook beschikbaar om voor jou een website in WordPress te maken.

Heb je interesse? Kijk dan eens op nonstopstrategy.com en start vandaag nog met jouw website!

 • Ik denk strategisch en ver vooruit;
 • communicatie is de sleutel tot succes en staat bij mij voorop;
 • plezier in wat ik doe en denken in oplossingen maken alles mogelijk;
 • ik steek mijn handen uit de mouwen en bereid me altijd voor;
 • enthousiasme plus structuur zorgen voor een goed resultaat;
 • eerlijkheid duurt het langst.

Ik ben woonachtig in het buitenland. Werken met mij is dan ook virtueel. En nee,

 • je hoeft mij niet in loondienst te nemen;
 • je betaalt niet voor werk wat niet uitgevoerd is;
 • je betaalt alleen voor de tijd die gewerkt is;
 • factureren is niet noodzakelijk;
 • ik ben niet gelimiteerd aan alleen mijn eigen kennis en vaardigheden;
 • o ja, ik heb een berg aan kennis op (online) ondernemersgebied.

Check op ‘mijn shop’ welke vaardigheden ik heb en hoe ik deze aan jouw onderneming toe kan voegen.

Wil je meer over mij weten, met mij samenwerken of wat dan ook? Je kunt me gemakkelijk bereiken via social media of stuur een email naar freddie(@)nonstopstrategy.com. Je mag me ook op Skype een berichtje sturen: fjvdp83

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Zelfstandig ondernemen

Uit onderzoek is gebleken dat er al een aantal jaren (en nog steeds) groei is in het aantal zelfstandige ondernemers. Vaak zijn dit kleine bedrijven, zelfstandigen zonder virtuele assistent. In 2011 was al aangegeven dat er een continue stijging plaats vindt. In 2014 is dit bevestigd en wordt gemeld dat deze trend zich voort zet. Hier is in de Nederlandse markt uiteraard goed op ingespeeld en er zijn dan ook verscheidene websites waar je je als ondernemer kunt aanmelden zodat de belanghebbende jou ondernemende kwaliteiten daar kan vinden. Op deze websites is een schat aan informatie beschikbaar om succesvol te ondernemen.

Verder wordt er vanuit de overheden Nederland en België ook veel informatie in het Nederlands verleend over wat erbij komt kijken om te ondernemen. Om te starten met zelfstandig ondernemen heeft tegenwoordig dan ook niet een hoge drempel meer. Het is net zo gemakkelijk als in loondienst gaan. En er zijn nu zoveel zelfstandigen dat door middel van netwerken het voelt alsof je een heleboel collega’s hebt.

Aan het einde van 2014 waren er ruim 800 duizend zelfstandigen werkzaam in Nederland, ten opzichte van 7,2 miljoen (werkzame beroepsbevolking van 15 tot 65 jaar). Een groot deel hiervan zit in de zakelijk dienstverlening. De reden voor deze groep zelfstandigen is vaak de uitdaging in het ondernemen. Veelal gaat het hier ook om personen die de 45 jaar gepasseerd zijn. Verdere gegevens kan je op de website van CBS verder lezen. Het is dus een enorme markt. Na een beetje googelen vind je al gauw uit dat er een groot aanbod is coaching. Strategieën om succesvoller te ondernemen worden op vele verschillende manier aangeboden. Iedere coach met een eigen doelgroep en een eigen succesvolle methode. Via Non-stop Strategie kan je in contact komen met deze succesvolle methodes. Ik bied graag de helpende hand in het vinden van de juiste coach. Dus googel niet verder maar vraag mij.

Jouw virtuele assistent

Net zoals met de grotere bedrijven werkt het ook met zelfstandigen wanneer het gaat om uitbesteden, het inhuren van een virtuele assistent. Het is belangrijk dat jij onderneemt, in datgene dat jou bewogen heeft met jouw onderneming te starten. De boekhouding is iets wat door velen uit handen wordt gegeven. Een accountant is vrij gemakkelijk gevonden. Dit wordt zelfs uit handen gegeven door persoonlijk belastingplichtigen in loondienst. Maar hoe werkt dat nu als je iemand nodig hebt die jouw nieuwsbrieven verstuurd, jouw statistieken in kaart brengt of tijdelijk ondersteuning biedt om een deadline te halen? Voor dergelijke zaken kun je contact opnemen met mij, jouw persoonlijke virtuele assistent. Ik ondersteun, denk met je mee en voer uit.


In mijn jaren als Freelancer heb ik verscheidene websites gehad en vele blogs geschreven. Ik heb ze hieronder allemaal neergezet mocht je interesse hebben.

[pt_view id=”311f5f9fvx”]