Veel mensen kiezen voor freelancer worden. Is jouw reden ook de vrijheid die het biedt?

Freelancer worden klinkt voor sommigen als een hele zware taak. Freelancer is eigenlijk een synoniem voor zzp’er. Ik kies bewust voor freelancer omdat dit meer de functie omschrijft. Het gebruikt namelijk het woord ‘free’, vrijheid in de volksmond.

Wil jij namelijk freelancer worden dan kies je er bewust voor om meer vrijheid te hebben. Je bent namelijk niet meer voor een baas aan het werk. Je gaat voor je eigen onderneming aan de slag. Sterker nog, je gaat voor jezelf aan de slag! De onderneming dat ben je namelijk zelf!

Je leest het tegenwoordig overal. In de kranten en op het internet zijn veel artikelen te vinden waarin wordt bevestigd dat meer en meer mensen bewust voor deze vrijheid kiezen. Maar hoe pak je dat nu aan?

Als eerste stap kun je op mijn pagina reeds wat tips downloaden >>

Wil je graag actief aan de slag maar je weet even niet waar te beginnen? Lees dan meer informatie op mijn website en vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Freelancer worden is namelijk niet een hele grote sprong. De verandering die het voor jou persoonlijk maakt kan wel van grote invloed zijn.

Vrijheid is namelijk niet altijd even gemakkelijk. Teveel vrijheid kost soms discipline en kan ten koste gaan van de structuur. Te weinig vrijheid daarentegen veroorzaakt soms stress en kan belemmeringen opwerpen. Het is eigenlijk net zoals met eten. Je moet een balans vinden.

Freelancer worden doe je het beste door met jezelf in balans te zijn. Duidelijke doelstellingen en eerlijk zijn over jezelf helpen hierbij. Ook een onderneming moet in balans zijn. Wil jij graag weten hoe ik mezelf in balans hou?