Een succesvolle zakenvrouw als klant

Een zakenvrouw is inderdaad geen man, anders hadden we het wel over een zakenman. Als je op Google.nl ‘zakenvrouw’ zoekt dan verwijzen de meeste resultaten naar een zakenvrouw van het jaar. Maar wie en wat is nu precies die zakenvrouw? Aan de hand van twee zakenvrouwen gaat dit artikel antwoord geven op die vraag. 

Beide zakenvrouwen hebben mij als virtuele assistent ingehuurd. Mijn taken bestaan uit het plannen van de nieuwsbrieven, berichten plaatsen op de blog, website updaten en statistieken verzamelen. Dit alles zijn tweewekelijkse danwel maandelijkse taken. Langzamerhand ben ik hun business beter gaan leren kennen en ik wijd dan ook nu een artikel aan hun activiteiten als zakenvrouw. 

Als eerste was ik actief voor Aleid Overbeek van Koraal Coaching. Zij leert de zakenvrouw die aan zichzelf twijfelen om zelfverzekerd te ondernemen zodat zij succesvol klanten aantrekken en financieel onafhankelijk zijn. Zij heeft ook een boek geschreven waarin goed duidelijk wordt hoe je keuzes moet maken om succesvol ondernemer te zijn. Verder heeft zij een programma ‘De 3 basisstappen om je bedrijf op te bouwen’ ontwikkeld waarin zij je helpt de juiste mindset te vinden jouw bedrijf verder te bouwen. Aleid richt op de zakenvrouw 45+ maar is zeker niet gelimiteerd tot deze doelgroep. 

Na een tijdje als freelancer actie te zijn, ben ik ingehuurd door Petra Iuliano van Iuliano Intelligent Marketing. Petra is een zakenvrouw die jouw leert je omzet te verdubbelen met slim inzetten van je off- en online media. Zij heeft een achtergrond met verschillende hoge functies in marketing en gebruikt nu haar kennis om de hoogopgeleide ambitieuze ondernemers en zelfstandigen met lef hun onderneming uit te bouwen. Zij heeft verschillende programma’s ontwikkeld en is recentelijk gestart met haar nieuwe programma ‘Social Selling’. 

Gedurende het jaar 2016 zal je meer over Aleid en Petra lezen op mijn websites. Voor nu eerst heb ik ze kort geïntroduceerd. Wil je meer weten over hoe met ze samen te werken dan kun je natuurlijk contact met mij opnemen.  

Ben jij een drukke zakenvrouw en heb je een paar extra handen plus een meedenkend persoon nodig? Dan adviseer ik je ook contact op te nemen met mij. Ik ben namelijk nog steeds beschikbaar voor een ruim aantal uren in de week!