Virtuele visie

Wat kan virtuelefreelancer.nl voor jou doen?

Voor veel ondernemers is het virtueel uitbreiden van de onderneming onbekend terrein. Bij freelancers, beter bekend als zzper, wordt vaak gedacht aan een klusjesman, accountant of website bouwer.

Een freelancer is echter veel meer dan dit. Op platforms zoals www.freelancer.com worden taken aangeboden variërend van graphic designer tot marktonderzoeker, van data analist tot blogschrijver.

Freelancers hebben vaak een specialiteit. Eentje die een freelancer kenmerkt. Het is namelijk een persoon, iemand die alleen werkt en zijn of haar onderneming vertegenwoordigt.

Een andere onderneming huur je in vanwege bepaalde kwaliteiten die jij niet in huis hebt. Kwaliteiten waarin een ander in is gespecialiseerd.

Met virtuele freelancers werkt dit net zo. Alleen dan virtueel. Een klusjesman die je huis opnieuw schildert valt hier natuurlijk niet onder. Maar die graphic designer wel. En ook een blogschrijver.

Als virtuele freelancers weten wij hoe dit werkt. En wij bieden hulp. Hulp die helpt om jouw onderneming uit te breiden. Op een virtuele manier. Er zijn vele opties mogelijk in het werken met een virtuele freelancer.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen vragen wij dan ook om onderstaand formulier in te vullen.

Via onze betaalde service leggen wij je precies uit hoe je gemakkelijk een virtuele freelancer vindt. We beantwoorden de volgende vragen:
hoe vind je de juiste persoon voor een bepaalde taak?
kan je iemand voor langere tijd aannemen?
wat zijn de kosten?
duurt het lang voordat ik iemand heb gevonden?
moet ik een contract opstellen?