De affiliate marketing revolutie is er voor iedereen

Affiliate marketing is de laatste jaren steeds populairder is geworden. Het wordt toegepast door bloggers, freelancers, bedrijven groot en klein en met name in digitale producten. Ik zal proberen dit kort en krachtig aan je uit te leggen.

Ik weet wat het is, leidt mij naar een goed model >>

Bij affiliate marketing laat een persoon of bedrijf iemand anders het product of de service verkopen. Over deze verkoop krijgt de verkoper dan een provisie, een bepaald percentage. Als verkoper heb je het voordeel dat je geen voorraad hoeft aan te houden bij fysieke producten, geen distributie benodigd en niet per se klantenservice hoeft te verlenen.

Uiteraard is dit vrij simpel weergegeven maar het komt hier wel op neer. Ikzelf ben actief in affiliate marketing maar voor mij heeft het nog geen volledig inkomen opgeleverd. Het heeft mij ook een hele tijd gekost om te besluiten dat ik echt meer tijd aan affiliate marketing wil gaan besteden. Je kan namelijk echt met een kleine investering en weinig uren per week redelijke bedragen verdienen.

De Affiliate Marketing Revolutie

Een goed voorbeeld is de revolutie in affiliate van Jacko Meijaard >>

Hij legt je uit hoe je moet beginnen en op welke dingen je moet letten. Handige tips om met een geringe investering succesvol affiliate marketing te bedrijven. Het heeft mij in ieder geval geholpen een beter beeld te krijgen van hoe te starten.

Er zijn nog volop andere mogelijkheden op het internet te vinden maar ik raad echt de Affiliate Marketing Revolutie aan.

Affiliate marketing is een goede manier om een extra zakcentje bij te verdienen op een legitieme manier. Wanneer je echt succesvol hierin bent dan kan het je manier van leven behoorlijk veranderen. Weet wel dat je enige interesse in dergelijke business moet hebben. Je bent namelijk alleen succesvol in iets wat je echt leuk vindt.