Een social media strategie is meer dan sociaal actief zijn

Met een social media strategie heb je als doel social media als een ondersteunende activiteit voor jouw onderneming te gebruiken. Social media is begonnen als een medium waarbij je gemakkelijk contact kunt houden via het internet. En iedereen gebruikt het eigenlijk wel. En zoals met alle ruime geïntegreerde media zijn er positieve en negatieve aspecten net zoals er voorstanders en tegenstanders zijn. Bij Watisondernemen.nl zien we het als een positief medium en wij zijn dan ook een groot voorstander voor een social media strategie.

Een goede social media strategie kan je onderneming namelijk echt succesvol maken. Het slim inzetten van social media vergroot je netwerk, creëert zichtbaarheid en ondersteunt je verkopen.

Onlangs heb ik aan een webinar van Jeanet Bathoorn deelgenomen. Zij is een echte social media guru en heeft ook hier haar sporen in verdiend. Zij heeft diverse programma’s opgezet en boeken geschreven die je helpen een goede social media strategie in te zetten.

Check deze link voor haar boeken op Amazon >>

Social media strategie vs. Social Selling

Een andere succesvolle Nederlandse ondernemer is Petra Iuliano. Zij heeft een programma opgezet ‘Social Selling’ waarbij ook social media effectief wordt ingezet. Het doel van dit programma is om te leren en durven verkopen.

Petra biedt verschillende opties om aan het programma deel te nemen. Het programma omvat ontzettend veel kennis en ervaring en de succesverhalen spreken voor zich. Het is effectief en een garantie tot een hoger resultaat in de verkopen van jouw onderneming. Slim omgaan met social media is een onderdeel van haar strategie.

De opties tot deelname zijn zoals in de afbeelding weergegeven:

Standaard: éénmalige betaling of een betaling in termijnen

Premium: éénmalige betaling of een betaling in termijnen

Op het internet zijn ontzettend veel manieren te vinden om een social media strategie toe te passen. Echter zijn ze niet allemaal even goed natuurlijk. Van zowel Jeanet als Petra weet ik dat succes bewezen is en ik beveel een samenwerking dan ook aan. Wil je meer weten dan kan je vanzelfsprekend ook contact met watisondernemen.nl opnemen.