Affiliate marketing is een online revolutie

Affiliate marketing is een begrip dat vanuit de Verenigde Staten is overgekomen. Het is ook een begrip dat de Engelse naam acceptabel heeft in de Nederlandse taal. De strategie die wordt toegepast bij affiliate marketing kan per marketeer verschillen. Het doel van een affiliate, een persoon, is bij iedereen gelijk. 

Ik weet wat het is, leidt mij naar een goed model >> 

De populariteit van affiliate marketing is behoorlijk gestegen de laatste jaren. De toepassing van affiliate marketing zie je vooral bij bloggers maar ook bij kleine en grote bedrijven. Veel grote bedrijven gebruiken het ook om een groter marktaandeel te krijgen. In dit artikel zal ik proberen het principe van affiliate marketing uit te leggen. 

Affiliate marketing 

Als affiliate, de persoon die product of service aanbiedt, krijg je een provisie over het verkochte product/service. Deze manier van verkopen wordt met name wordt op het internet veel gebruikt. Veel bloggers die met hun website iets willen verdienen, bieden producten aan op hun blog die in overeenstemming zijn met hun blogonderwerp. Het voordeel van affiliate is dat je in principe geen voorraad hoeft aan te houden. Een klant komt via een link op de website van de verkoper waar de verkoop wordt afgehandeld. 

Er zijn een tal van mensen die met affiliate marketing een goed inkomen verdienen. Het aanbod in producten en services is supergroot. Ook veel kleinere ondernemers maken regelmatig gebruik van affiliates. Het is een goede manier je producten aan te bieden op het internet en je hoeft er zelf bijna niets voor te doen. De strategie van een affiliate is wel erg verschillend. Een methode kan bijvoorbeeld zijn om een product gerichte website te maken, zie bijvoorbeeld www.steigerhoutenbankmaken.nl. 

De Affiliate Marketing Revolutie 

Een goed voorbeeld is de revolutie in affiliate van Jacko Meijaard >> 

In de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) legt Jacko je uit waar je op moet letten bij het maken van een affiliate website. Met een kleine investering kan je met de strategie van de AMR een leuk zakcentje bijverdienen. Het zijn handige tips om met een geringe investering succesvol affiliate marketing te bedrijven. Mij heeft het geholpen een beter beeld te krijgen van hoe te starten. 

Er zijn andere manieren te vinden, met name Engelstalig (ook op Youtube). Wil je een goede start maken dan adviseer ik je de Affiliate Marketing Revolutie. Jacko biedt verschillende manieren tot samenwerking. 

éénmalig een product aanschaffen en je kan zelf gewoon lekker aan de slag >> 

met een maandelijkse bijdrage wordt je VIP van de AMR >> 

met een maandelijkse bijdrage krijg je intensieve coaching: de Masterclass >>  

Met affiliate marketing kan je op een legitieme manier leuk bijverdienen, of zelfs een volledig inkomen binnen halen. Het biedt enorm veel vrijheid. Denk alleen niet dat je zonder iets te doen bakken met geld verdient. Je moet wel aan de slag. Ik vind het leuk om te doen en wil ook best jou erbij helpen. Dus aarzel niet contact met op te nemen of start gewoon een samenwerking met Jacko.