ZZP Nederland opgelet: virtueel werken is het nieuwe werken

ZZP Nederland is een platform waar je handige info vindt. Voor zzp’ers zijn er tal van websites te vinden met enorm veel informatie. Sommige van deze websites bevatten zoveel info dat het bijna onoverzichtelijk is. Misschien zijn er over het algemeen zelfs teveel websites over ondernemen en ZZP Nederland. Waar begin jij met zoeken?

Bij Virtuele Freelancer is de focus op het werken via internet: virtueel werken. Wil jij graag hier meer informatie over? Meld je dan aan voor de gratis tips >>

Virtuele Freelancer is een website waar jij terecht kunt als zzp’er of freelancer. Werk jij namelijk zelfstandig en je wilt wat extra werk vinden dan raad ik jou aan eens op het internet te gaan zoeken. Natuurlijk kan het geen kwaad eens op mijn website rond te kijken. Jij vindt hier informatie over een aantal platforms die ik gebruik of heb gebruikt, bijvoorbeeld Upwork.

Via Upwork kan jij als freelancer vrijwel meteen aan de slag. Je maakt eenvoudig een profiel aan en start met solliciteren op aangeboden opdrachten. Voor tips en hulp hierbij kun je natuurlijk met mij contact opnemen. Voor ZZP Nederland is werken via Upwork echt het nieuwe werken. Realiseer wel dat 99,9% echt werk is dat je op afstand uitvoert, virtueel.

Mijn tip voor ZZP Nederland is dan ook om je te registreren bij in ieder geval 1 online platform. Zelfs al ben jij druk met klanten en heb je veel werk. Doe zo nu en dan een opdracht en creëer op deze manier een online profiel. Combineer dit met een persoonlijke url op mijn website en je wordt al een stuk gemakkelijker gevonden op het internet. Kan erg handig zijn als je onverwachts een klant kwijt raakt en op korte termijn iets anders moet vinden.

Het nieuwe werken vergt een andere aanpak. Ook al is focus erg belangrijk, het is raadzaam je bron van inkomsten via meerdere kanalen te laten lopen. En geloof mij, er zijn tal van mogelijkheden. Voor mij is een belangrijk kanaal Upwork.

Behoor jij ook tot ZZP Nederland maar werk je nog niet virtueel? Bespreek met mij de mogelijkheden voor jouw unieke situatie. Ik help jou dit op te zetten. Dit is namelijk mijn missie: “Als virtuele freelancer geniet ik van de vrijheid in mijn dagelijkse leven. Ik vind dat iedereen dat verdient. Als jij dat ook wilt dan ga ik jou hierbij helpen dit te realiseren.”