Met een VA kan je tijd winnen door tijd te kopen

Tijd winnen doe je niet alleen door slimmer te plannen, harder te werken maar juist door bepaalde activiteiten uit te besteden. Je koopt eigenlijk tijd. Tijd winnen is goed als je jouw focus ergens anders op moet richten en je simpelweg niet de tijd hebt voor al je taken.

Je zoekt nog een VA maar je weet niet waar? Klik hier voor meer info >>

Het is niet alleen dat je jouw focus ergens ander op richt maar sommige taken kunnen ook beter uitgevoerd worden dan jezelf. Veel ondernemers worstelen met technische veranderingen, website design, nieuwsbrieven inplannen of social media bijhouden.

Tijd winnen doe je met een VA

Er zijn natuurlijk ook tal van bedrijven of andere zzp’ers die ook diensten aanbieden om je te helpen. Toch is het anders dan een VA. Een VA huur je vaak op huurbasis in voor een langere tijd. Het is iemand die jou echt helpt. Iemand die jou ondersteuning biedt bij jouw onderneming. Eigenlijk is het iemand die echt voor jouw onderneming werkt. Niet iemand die je een factuur stuurt en daarna niet weer ziet.

Koop nu tijd en ga echt en hou je focus op jouw taken >>

Bedenk goed als je een VA inhuurt. Je wilt namelijk wel iemand die naast tijd winnen ook echt aan jouw onderneming werkt. Maak duidelijke afspraken over de verantwoordelijkheden en de verwachte aantal uren. Er zijn veel online tools beschikbaar die je ook goed kunnen helpen. Ze helpen jou als ondernemer, fungeren als een VA, maar kunnen ook jou en je VA helpen effectief te ondernemen.

Wil je hulp bij het zoeken van een VA dan kan je contact met opnemen. Ik ben niet alleen VA maar help ook andere VA’s. En dus ook ondernemers bij het zoeken. Wil je graag met mij zaken doen en inhuren als een VA? Ik zie je bericht dan binnen komen. Ik kan ervoor zorgen dat jij tijd gaat winnen.