Profileer je als virtuele freelancer met je eigen website

Wat is het voordeel van je eigen website? Er zijn tal van opties om je CV online te plaatsen, je portfolio een virtueel plekje te geven of je vaardigheden op het internet weer te geven. Er is LinkedIn, Slideshare, Facebook, Twitter, Youtube en nog veel en veel meer. Zelfs bij Virtuele Freelancer kan jij je eigen profiel online zetten (wat ik natuurlijk aanbeveel en ook voordelen geeft). Een eigen website geeft eigenlijk de beste opties om jezelf echt te profileren.

Ik ben begonnen met nonstopstrategy.nl (of eigenlijk nonstopstrategy.com). Ik voelde dat als ik zou schrijven over wat mij bezighoudt ik dan hiernaar kan verwijzen. Iemand die met mij wil samenwerken kan dan zien wat mijn interesses zijn, wat voor persoon ik ben en wat mijn geleverde werk is. Ondertussen heb ik het vaak gewijzigd maar ik weet nu dan ook echt wat ik wil. Wil je meer over mij weten dan lees je dat op mijn websites of je kunt me altijd vragen natuurlijk.

Het hebben van een eigen website geeft je ook vrijheid. Je kunt geheel het ontwerp zelf bepalen, data van elk gewenst formaat uploaden en weergegeven plus je eigen naam eraan geven. Een naam die iets zegt over jou. Jij bent, zoals ik al vaker heb gezegd, namelijk die onderneming.

Het hebben van een website is geen grote investering. Voor een paar tientjes per jaar heb jij je eigen domein en dus je eigen virtueel plekje. Bouw je een website in WordPress dan is het gemakkelijk bij te houden en op te zetten. Heb je deze skills niet in huis en heb je geen zin dit op het internet uit te zoeken dan help ik jou hierbij. Ik vraag hier wel een kleine vergoeding voor maar je krijgt ondersteuning voor altijd en ik maak gratis een profiel voor jou aan op virtuelefreelancer.nl. Wil jij hierover meer weten? Klik hier om mij een berichtje te sturen, we bekijken dan de beste opties voor jou.

Een eigen website hebben is ook leuk. Voor mij is het zelfs verslavend. Ik vind het echt leuk om te doen en heb dan ook meerdere websites. Ook heb ik aan menig andere website gewerkt. Wil je meteen aan de slag met jouw eigen website? Je kunt een domein registreren bij one.com of versio. Een dag later installeer je WordPress erop en je bent klaar om te starten.