Werkzoekende of werkend, virtueel werken biedt opties tot werk voor iedereen!

Of je nu werkzoekende bent of reeds een baan hebt, virtueel werken biedt opties. Opties tot het maken van een nieuwe carrière, het realiseren van een (extra) inkomen en de vrijheid vanaf elke locatie en gewenst moment te werken. Voor mij biedt het echt deze opties.

Als werkzoekende kan je al je tijd spenderen aan het zoeken naar een voltijdbaan die aan jouw wensen voldoet. Je kunt ook je kansen vergroten en kleine klusjes online doen, als virtuele freelancer. Iets bijverdienen is wettelijk toegestaan. Bij succes kan je altijd overwegen jezelf als freelancer te registreren en je eigen onderneming starten. Een fenomeen dat in Nederland een echte trend is. Heb je als werkzoekende succes en een job gevonden dan is dit ook fantastisch natuurlijk. Het belangrijkste is dat jij iets doet waarbij jij je goed voelt.

Heb jij tijd teveel? Werk je parttime? Misschien reeds met pensioen? Of is een voltijdbaan niet genoeg voor jou? Meld je dan aan als virtuele freelancer. Als je niet weet hoe te starten dan kan je mijn tips downloaden natuurlijk. Wil je meer tips? Vraag dan een kennismakingsgesprek met mij aan.

Online is er echt veel te doen. Een werkzoekende heeft dan ook echt een kans van slagen online, als virtuele freelancer. Een aantal voorbeelden van online jobs:
persoonlijke assistent
schrijver van blogs, artikelen en overige content
advertenties maken
social media beheren
boekhouden
marktonderzoek uitvoeren
databeheer

Veel werk wordt hierin projectmatig aangeboden. Soms voor een langdurige periode maar je vindt het ook voor slechts een paar uren werk. Projecten waarbij je per project wordt betaald of waar je een prijs per uur kunt vragen. Meer advies hierin geef ik jou graag.

Dus werkzoekende of niet, virtueel werken biedt echt vele opties. Het biedt ook vrijheid, werken vanaf jouw laptop bind je niet vast aan een locatie.

Ik heb het reeds al gezegd. Werken als freelancer (zzp er) is een echte trend in Nederland. Meer en meer werkzoekende personen kiezen ook hiervoor. Bedrijven worden ook meer flexibel in het inhuren van freelancers. Al met al is deze vorm van werken dus echt ideaal voor iedereen. Je kunt virtueel werken ook goed combineren met niet-virtueel werk. Waarom ben jij nog geen virtuele freelancer?