Ik werk samen met een zakenvrouw van het jaar

Zakenvrouw van het jaar is een titel die je als vrouw met trots kan dragen. Ik ben dan geen vrouw mijzelf maar ik een positieve functie gevolgd door ‘van het jaar’ lijkt mij altijd positief. Met veel genoegdoening werk ik dan ook samen met iemand die de titel  zakenvrouw van het jaar draagt. 
 
De persoon waar ik het over heb is Aleid Overbeek van Koraal Coaching. Een succesvolle Nederlandse ondernemer die haar niche markt sterk vertegenwoordigd. Ze is woonachtig in de provincie Flevoland en daar is ze dan recentelijk verkozen tot zakenvrouw van het jaar. Haar klanten begeleidt Aleid met een aantal programma’s waaronder bijvoorbeeld: De 3 basisstappen om je bedrijf op te bouwen. Je leert alles over de juiste ondernemersmindset, het kiezen van je niche en je marketingboodschap. Resultaat: je hebt een solide basis gelegd om je bedrijf op te bouwen.  
 
Naast deze programma’s heeft Aleid het boek ‘Boeket voor Zakenvrouwen’ geschreven en organiseert ze thematische en elke keer volgeboekte netwerkbijeenkomsten. 
 
boek 
 
Met al deze bovengenoemde eigenschappen denk ik terecht een zakenvrouw van het jaar. Appreciatie ontvangen van klanten zoals Aleid is voor mij een goede motivatie om mijn business uit te bouwen. En wellicht in de toekomst ook een dergelijke titel mogen ontvangen.  
 
Aleid is niet de enige succesvolle ondernemer waar ik mee werk. Als virtuele assistent ben ik op het moment werkzaam voor: 
Koraal Coaching (Aleid – Flevolandse zakenvrouw van het jaar) 
denQers BV 
Iuliano Marketing 
Miracle Crystal 
GLOBDATA 
Kooi Katwijk 
 
Toch heb ik nog wel een gaatje vrij in mijn werkzaamheden. Samenwerken met mij is dus nog steeds mogelijk. Aarzel niet en vraag hier naar de mogelijkheden >> 
 
Ook al ben je niet zakenvrouw van het jaar ik help jouw graag dit, of een soort gelijke titel, te bemachtigen. Werken met mij betekent dat: 
 
je mij niet in loondienst hoeft te nemen;[Text Wrapping Break]je niet betaalt voor werk wat niet uitgevoerd is;[Text Wrapping Break]je alleen betaalt voor de tijd die gewerkt is;[Text Wrapping Break]factureren niet noodzakelijk is;[Text Wrapping Break]ik niet gelimiteerd ben aan alleen mijn eigen kennis en vaardigheden;[Text Wrapping Break]ik geen auto of telefoon van de zaak vraag;[Text Wrapping Break]ik geen vakantie-, ziekte- of andere ‘verlof’dagen heb;[Text Wrapping Break]je mij geen dertiende maand hoeft te betalen (bonus is altijd optioneel uiteraard);[Text Wrapping Break]o ja, je een berg aan kennis op ondernemersgebied in huis haalt.