Virtueel freelancen is het nieuwe werken van nu. Waarom?

het aantal freelancers groeit met de dag,
virtueel (op afstand) werken wordt steeds populairder,
met het internet zijn grenzen vervaagd.

Wat kan een virtuele freelancer nu precies voor jouw onderneming doen?

Als virtuele freelancer weet ik hoe deze markt werkt. De werkzaamheden en de wijze van werken is toch ook iets anders dan wanneer je elkaar regelmatig ontmoet. Alle communicatie gaat per email, telefoon, een app en in de cloud. Een werkwijze waaraan je moet wennen maar wel degelijk een goed resultaat heeft.

Het werk wat je graag gedaan wilt hebben kan erg divers zijn. Het overleggen gaat nagenoeg op dezelfde manier als met een ‘reguliere’ freelancer maar dan virtueel. Veel voorkomende werkzaamheden zijn ook vaak virtueel uitvoerbaar.

Het inhuren van een virtuele freelancer is net zo gemakkelijk als een lokale zzp’er vinden of een nieuwe werknemer aannemen.

Of wellicht is het zelfs gemakkelijker!

Het virtuele nieuwe werken heeft vele voordelen. Werken met freelancers heeft dat ook!

Jouw virtuele freelancer

Samen met jouw virtuele freelancer bouw jij aan jouw onderneming. In veel gevallen werkt de freelancer anoniem. Al het werk dat wordt verricht komt onder je eigen naam te staan. Met een freelancer op afstand werk je dus tweemaal zo hard. Of anders gezegd, je krijgt werk twee keer zo snel gedaan, zonder er zelf harder aan te werken.

Bedenk dus goed wie jij gaat inhuren. Het moet iemand zijn die aansluit op jouw werkwijze. Deze virtuele freelancer is een extra paar handen, een extra brein.

Is het nieuwe werken goed voor jou?

Om de juiste persoon te vinden, waarmee jij virtueel kunt werken, zit je op virtuelefreelancer.nl helemaal goed. Tips en trics vind je hier helemaal GRATIS. Meld je aan en krijg direct de eerste tips in je mailbox.

Aanmelden verplicht tot niets en is geheel vrijblijvend. Ga jij ook met het nieuwe werken beginnen?

Oh ja, ook al ben je ondernemer…wij kunnen nog steeds kennismaken. Ik support niet alleen mensen die zoeken naar meer vrijheid maar ook ondernemers die meer vrij willen zijn.

Dus neem contact met mij op als jij wilt weten hoe jij meer vrij kunt zijn.